Tilgivelse og utroskap: Hvordan tilgi en utro partner

Hvordan skal du tilgi en kjæreste, venn eller ektefelle etter utroskap? En som har vært utro og som vil tilbake til sin partner har det også vondt, og tilgivelse kan være godt for begge...

Har du prøvd å tilgi din ektefelle av ekteskapet bare å ha alt tilbake til hjemsøke deg senere? Dette skjer fordi vi ikke har tilgitt i sin fullstendighet. Alle kan si de har tilgitt, men hva er ditt hjerte fortelle deg? 

Tror du det er på slutten av ekteskapet fordi din ektefelle hadde en affære? Tvert imot er det på tide å nurture, dyrke og verne om ekteskapet enda mer. Det er på tide å starte å finne ut hva utroskap kan gjøre i forholdet.

Tilgi en utro partner

Formålet for forgiving dem som har såret oss, er å fjerne uønskede følelser, og frigjøre våre sinn fra negative rot. Sex og utroskap er ikke nødvendigvis det samme. Hvis man ikke har sex med en jente eller gutt som er utenfor forholdet, så betyr ikke det at man ikke har vært utro. Utroskap kan også bare være følelser eller tanker. Dette er unødvendig stuff bygger opp hvis vi ikke gjør noe med det. Først og fremst må vi være mentalt og åndelig sunt slik at vi kan uttrykke følelser og behov hensiktsmessig til vår ektefelle. Da og først da kan vi faktisk tilgi i fullstendighet? 

En av de vanskeligste sidene ved forgiving er evnen til å stoppe picturing det vondt i vårt sinn. Vi kan faktisk prøve og envision hva det var som for vår partner mens de var involvert i seksuell handling med en annen person. Utroskap handler ikke bare om sex.. Vi vil vite om de likte det eller ikke. Vi vil vite hvorfor de gjorde det. Vi kan tro at det er noe galt med oss seksuelt. Alle disse tingene inn i sinnet, selv etter at vi har tilgitt, og de kan bokstavelig talt rive oss fra hverandre. 

Utroskap i et forhold trenger ikke innebære sex

Mitt motto har alltid vært at vi absolutt må ta vare på våre selv først, før vi kan ta vare på hverandre. Hvis vi alle messed up inside, full av bitterhet og harme mot utro ektefelle, vi kan ikke tilgi dem. Kan en venn være utro mot deg? Det samme gjelder med kjærlighet. Ikke trenger vi å elske oss selv først, før vi kan love en annen? 

Så dette bringer meg til løsgjøring. Vi bli frisk i tankene ved detaching med kjærlighet. Hva er det? Som Jesus sier, "Ta det andre kinnet." Vi trenger å la det gå! Følelser ved utroskap er ekstreme. Slippe emosjonelle skrupler problemer vi vil ikke hjelpe tilgivelse prosessen. Når vi lar sinne og bitterhet gå fra vårt indre som vi kan begynne å søke konstruktive måter å bygge sikkerhetskopiere såret ekteskap. 

Detaching eneste vi ikke kommer til å tillate svakhet i vår ektefelle til å kontrollere vår mentale og åndelige velvære. Tilgi den som har vært utro, og se om det fungerer bedre i forholdet. Hvis vi fortsatt er sint og bitter over sin utroskap, vi alltid gjøre sine synder en del av hvem vi er som fokuserer for mye på hver eneste sjanse vi får. Detaching gir oss frihet til å tilgi! 

Dersom vi nekter å tilgi våre ektefelle vi mangler den fantastiske muligheten til å oppleve gleden i forgiving og deling at lykke med ektefelle. Ekteskapet vil gå glipp av den veksten som finner sted innenfor rammen, og par egen åndelig livssyn. Ekteskap kan forbli forkrøplet ved ikke forgiving eller den kan vokse ut fra egoistisk aspekt av hvert par av forgiving helt. 

Ingen tvil, det er vanskelig å tilgi når vår partner har hatt sex med noen andre. Men det er bare det, vi er flabbergasted at ektefellen skulle feile mot ekteskap på en slik måte. Vi føler duped, såra og vonbrotne, og lure! Vi vil hvile på alle kostnader! For noen av oss betyr det at skilsmisse. Dette innledende følelse, selvfølgelig er helt forståelig. Vi har vært skadet sterkt av utroskap av vår ektefelle og begrunne våre egne dårlig oppførsel ved bokstavelig talt å gjøre oss til offer for våre ektefeller feile. Hvor ofte tror du din partner har vært utro?

Be om tilgivelse hvis du har vært utro

Ingenting er så vanskelig å be om tilgivelse, kanskje mye vanskeligere enn å tilgi noen andre. I virkeligheten, gjør vi vårt selvbilde offeret av våre ektefelle's svakhet ved fokuserer for mye på det og ikke forgiving. Vi gjør det til vårt selvbilde. Ingen gjør det for oss. Skilsmisse over utroskap er helt unødvendig. Par kan arbeide gjennom dette utroskap problemet ordentlig og vokse fra det å starte opp. 

Hadde vår ektefelle har en affære å gjøre feil purposely mot ekteskap? Jeg tror ikke det. Mesteparten av tiden når en ektefelle er utro det har ingenting å gjøre med den andre ektefellen. Årsakene bak utroskap stammer fra behovet for konstant selvtillit tilfredstillelse, lav selvtillit aktelse, og mangel på åndelig visdom og kunnskap. 

Slik fungerer det. Første tanken være utro er forestilt i tankene. Dernest er det formidlet med levende scener og stor klarhet. Tredje ekteskapet annen blir rettferdiggjort på grunn av feil tenkning, og kulturelle påvirkninger. Endelig loven av ekteskapet faktisk er gjennomført i fysisk forstand. Noen ganger er den skyldige parten føler anger om defiling ekteskapet seng, og vil ikke gjøre det igjen. Ingen finner ut case closed. 

Men iblant-promiskuøse handlinger fortsetter, og det er fordi adulterer har ikke humbled seg til Gud for veiledning han så mye behov for å hjelpe ham å slå unna fristende og interesseskapende situasjoner. Utroskap i ekteskapet er bare et symptom på et større problem. Men så ofte når ekteskap break apart par skylden utroskap som gjerningsmann, men det er ikke det virkelige problemet. 

Det reelle problemet er sannsynligvis kjedsomhet, mangel på respekt og engasjement for hverandre. Men de er de viktigste funksjonene Gud hadde utviklet spesielt for ekteskapet! Har du noen gang vært utro? Og siden kulturen i samfunnet har gjort det forsvarlig å sove rundt fra seng til seng, hus til hus, par har bestemt seg for å gjøre seg en del av det promiskuøse verden i stedet for Guds verden. Så i essensen det virkelige problemet bunner i mangel på åndelig visdom guiding par i troløs ekteskapet! Utroskap er noe ekstremt negativt i et forhold, men hvis man klarer å overleve kan man komme sterkere ut av det hele, og komme enda nærmere hverandre...

Dessverre så mange ekteskap i dag håndtere problemene i ekteskapet. Kulturelt sett ikke er det en ting normalcy for en ektefelle til å være utro i ekteskapet? Ingen gir en darn! Men denne typen tenkning ødelegger liv. Det er ikke normalt å ha seksuelle forbindelser utenfor ekteskapet! Det er veldig galt og strider mot alt det Gud har skapt og planlagt for ekteskapet! Ekteskapet bryter obligasjoner med tillit og respekt for den personen vi gift, og bærer med seg en tung sword of syndig opprør mot det Gud har skapt. 

Du skjønner, hvis vi ennå ikke har erkjent riket av Guds verden og mangler i kunnskapen om Guds godhet vi, gjennom vår egen forståelse, lar våre egensindig tenkning mønstre for å ta ansvar. Men hva vet vi? Vi vet at våre negative følelser! Det er det vi vet. 

Utroskap er ikke noe vi ønsker å ha i livene våre. Våre følelser forteller oss til å være bitter fordi ektefelle hadde sex med noen andre. Så hva gjør vi? Vi blir bitter! Våre følelser forteller oss opphold ergerlig, og slik at vi på nytt vår ektefelle. Våre følelser forteller oss gresset er grønnere enn det på den andre siden av gjerdet. Så vi går til den andre siden. Hvordan kan vi tilgi skikkelig når våre negative følelsene våre styrende oss! 
Disse usunn følelser gjør vår holdning, og til slutt fortelle oss hvordan du kan vise verden rundt oss og hvordan du bor i verden. 

I kontrast til et sunt åndelig tenkende person kan selv å bli ledet av Guds innsikt hvor det ser utover selfishness og inn i kjærlige personen de var ment å være. Vi absolutt må ha kunnskap og visdom fra Gud innenfor rammen av hvem vi er, så vi kan forstå hvordan man skal respektere og elske vår ektefelle riktig. Hvorfor på jorden ville noen vil fortsette å bære feil av syndig svakhet i ekteskap? Tilgi den som er utro...

Bunnlinje. Evnen til å tilgi ikke stå med oss alene. Vi har ikke full forståelse å faktisk tilgi uten å bringe opp krenkelser igjen til vår ektefelle, og til og med egne midler! Hva skjer er vi bare tilgi overfladisk, som holder oss følelsen byrden av vondt. Men vi ønsker ikke dette fordi her er hva som skjer. Hvis vi bare tilgi overfladisk for krenkelser vil stadig unngå vårt hjerte og sinn, følgelig bitre følelsene ta over og kontrollere hva vi gjør og hvordan vi oppfører seg. 

Ønsker du å piske opp i sinne til din ektefelle? Så tilgi overfladisk. Vil du si hatefullt og mener ting til personen du gift? Tilgi overfladisk. 

Vil du respekt og tillit til din ektefelle igjen? Så tilgi helt. 

Her er hvordan du tilgi. Først forstår dette: Den Hellige Ånd er vår største velsignelse og gave fra Gud at vi som hans barn får når vi deler oss med ham. Når vi gi opp egoistisk ego til Gud, vil han i retur gir oss gaver av hvordan du elsker riktig, hvordan håp, hvordan har tro med overbevisning, og hvordan du kan tilgi helt. Når vi handler på hans instruksjonene vi gir kraft av den Hellige Ånd til å ta over i vårt ekteskap og livet, og vi sender til Hans vilje for oss. 

Er man religiøs så tror man på Gud... og man tror at Gud er i kontroll. Husk at vi ikke har evne under vår egen forståelse å tilgi ordentlig, å elske helt, eller å forstå og utnytte velsignet gave fra Den Hellige Ånd. Vi vet at alle disse awesome gaver kommer fra Gud. Men det er alt vi vet. Ikke før vi legger alt dette i praksis vil det faktisk være reell for oss. Vi vil ikke forstå hva det er som Gud ønsker for oss, før vi sender vår synd og egoistisk liv til Ham.

Hvis du ikke tror på Gud så tror du kanskje likevel på å tilgi. Tilgivelse er godt for den som er ikke-religiøs også. Ekte vennskap og ekte tilgivelse er to ting som har mye til felles.

Hvis du fant denne artikkelen, jeg tviler ikke på smerter at du er i akkurat nå. Jeg personlig kjenner støt, ødeleggelsen, og elendig følelse av svik som kommer etter at du har lært at mannen din er juks. 

Du føler at noen har stemplet deg i tarmen eller trakk bena ut fra under deg. Du veksle mellom ikke å kunne tro på det og blir rasende på realitetene i den. Du kan også frykt for at du skal føle denne måten for alltid og vil aldri kunne komme over det og gå videre. 

Og selv om du vil lagre ekteskap mer enn noe annet, dypt nede du er redd for at du åpner deg opp, la deg selv være sårbare, og at dette kanskje en dag skje igjen.

Tilgivelse etter utroskap er vanskelig for begge parter

Jeg vet at det er nesten umulig å tro at disse svært sterke følelser vil en dag bli bedre, men fra min egen erfaring, kan jeg fortelle at de vil. Det er et par ting du kan gjøre for å hjelpe denne prosessen sammen som jeg vil diskutere i denne artikkelen.

Føler du som har blitt utsatt for utroskap at tilgivelse er berettiget? Og den som har vært utro, klarer han eller hun å ta i mot en tilgivelse?

Hva du vil trenge Fra mannen din skal kunne tilgi ham: Jeg har brukt mye tid på rådgiving og gjorde en masse forskning etter min manns sak og jeg har lært at for at healing skal skje, og mange kvinner trenger flere ting fra mannen som følger: 

1. Du må for ham å avsløre alle - hvis det er det du trenger og ønsker, (men bare når støvet har hatt tid til å avgjøre. Mange kvinner ikke kan håndtere full avsløring når smerte og sjokk fremdeles er rå.) Prøver å beskytte du eller ned eller sukker frakken saken er ikke tenkt å gjøre noen av dere noen gode. Du må forstå hvorfor han gjorde det, og han må være villig til å kommunisere dette (hvis det ikke først og deretter til slutt.) Nå, noen kvinner vil heller ikke vite, og mens dette er forståelig i starten, ikke er ærlig og legger dette inn i lyset vil bare tillate det å Fester. 

2. En juks ektemann behov må angrende og forstå resultatet av hans handlinger. De fleste menn er virkelig synd at de har skadet deres koner. Jeg har hørt så mange koner si "han ikke virkelig lei meg om saken, han er bare synd han ble tatt." Jeg er ikke sikker på at er sant. 

Personer som er gift generelt har empati for sin ektefelle, og ville ikke ønsker å vilje har såret dem. 

Og, de fleste menn, hvis de er ærlige, vil fortelle deg saken var resultatet av den oppfatning at noen trenger litt der var ikke er oppfylt. Men, dette er ikke helt sant. Det er egentlig deres dårlige reaksjonen sin tro (som kan være feil) at de ikke får sine behov tilfredsstilt. Menn som cheat har dårlig impuls kontroll på tidspunktet for utroskap. Vanligvis senere, de sterkt beklager dette og ønske de kunne det ta det tilbake. Selvfølgelig med da det er for sent. 

3. En juks mann må gi kona til hans oppholdssted og tilbyr forsikring tidlig i helbredende prosess. Det er forståelig at du trenger oppmuntring kort tid etter at du lærer om saken. Selvfølgelig over tid dette behovet skal redusere litt, men i begynnelsen, han skal være veldig åpne for å vite hvor han er. 

4. Etter en affære, både mann og wive slutt må være åpen for ideen om at saken er en våkner opp samtalen som kan, med arbeid, gjøre ekteskapet sterkere. 

Hvorfor Forgiving mannen din er ofte vanskelig på grunn av konflikt Følelser: I min erfaring, den vanskeligste ting å forholde seg om en sak er svingende følelser. En dag kan du begynne å være mottakelig for mannen din, og deretter et par timer senere vil du tenker på ham og den andre kvinnen, og du vil bli enraged igjen og vil ha noe å gjøre med ham. 

Dette er selvsagt frustrerende for både deg og din mann. Mannen min pleide å si han ikke vinne uansett. (For en stund, det var sant.) 

Enkelte dager vil du føle at du er klar til å gå fremover og deretter neste dag du lurer på om du er virkelig klar for det. Deretter vil andre gjette deg selv og føler seg skyldig og lurer på om du lashing ut kommer til å drive din mann bort igjen. 

Forstår at disse følelsene er helt normalt. Mest alle går gjennom dem. Det er helt ok å fortelle mannen din at du er virkelig sliter, men at du arbeider på dette. Men dette kan ta tid. Åpenlyst be for hans tålmodighet og fortelle ham at du ikke har tenkt å slå ham ut eller straffe ham, men at du har for å håndtere disse følelsene. 

En av de viktigste grunnene til at du kanskje har problemer med akkurat nå er at dypt nede du tviler på deg selv. Du begynner å tenke ting som: "Var jeg ikke pen nok? Yngre nok? Spennende nok?" 

Denne typen selv snakk er gift, og du må være bevisst på det. Hva hjalp meg var å si eller tenke ordene "ikke nyttig, når disse følelsene kom opp. 

Vite forskjellen mellom Forgiving Og glemme mannen din er Affair. (Tilgivelse noe for deg. Ikke for ham): Jeg leste i en fantastisk bok om saker en gang at du er aldri nødvendig å glemme en affære, men at forgiving en affære er en gave du gir deg selv. 

Forgiving en snyting mann er ikke la mannen din på kroken eller gi din makt bort eller gi deg i. Det er ikke en dør mat. I stedet er det bestemmer du er villig til å gi deg selv gave la alle disse destruktive følelser gå til eget velvære. Du velger å fri deg fra giftige følelser at du holder deg gissel. 

Også har jeg funnet ut at hvis du gjør arbeidet med å forstå hvorfor mannen din utro, forgiving er ofte enklere. 

Virkelig, forgiving er å vite at du kan håndtere alt kommer din vei, slik at du ikke trenger å holde på disse følelsene som anker at det er som å dra deg ned.

Utroskap handler ikke om sex. Det handler om å svikte sin partner. Det handler om å tilgi. En som er utro bør ikke be om tilgivelse, men vente på at vennen, kjæresten eller ektefellen kommer med sin tilgivelse.

Nei, du kan ikke våkne opp en dag og bare glemme og tilgi en affære, men jeg lover at hvis gjøre litt arbeid på deg selv og ditt ekteskap og du valgte gave tilgivelse for deg selv, en dag denne saken skal være som alle andre kriser situasjonen ekteskap går gjennom som død av foreldrene dine eller en ektefelle å miste jobben. 

Utroskap er forferdelig, det er smertefullt, og du aldri vil gjenta det å være utro, men sammen kan du komme over det, vokse fra det bedre på grunn av det og komme sterkere på slutten ved å akseptere tilgivelse, eller tilgi hvis det er partneren din som har vært utro.

Mer fra vennskap.com: | Gaver til venner: Disse presanger gir du til en venn | Ekte vennskap | Test vennskap | Definisjon vennskap venn | Vennskap gjør deg glad og lykkelig | Føler du svik fra dine venner? | Regler for venner i gode vennskap | Tilgivelse og utroskap: Hvordan tilgi en utro partner | Utroskap: Om å finne ut om utro kvinner og menn | Venner for livet | Hvordan få venner | Er du ensom? I ensomhet trenger man venner | Vennskap og kjærlighet | Ekte vennskap, hva er det egentlig? | Ord om vennskap | Dikt om vennskap og venner | Vennskap og kjærlighet